Top 5 perechi de adidasi de dama la moda in 2021

 Top 5 perechi de adidasi de dama la moda in 2021

Adidașii sau adidașii noi de dama sunt încă trendul încălțămintelor preferate de doamne. Ce stiluri sunt în prezent deosebit de populare? Ei bine, aceste 5 de aici

Există multe motive pentru care iubim adidașii. În afară de faptul că aproape niciun alt pantof nu este atât de confortabil și funcțional - benzile sportive arată cool cu ​​orice ținută și în orice moment al zilei, fie cu blugi, fie cu o rochie.

Așadar, nu este de mirare că apar noi modele lunar. Chiar și editorilor noștri de modă le este greu să țină evidența tuturor modelelor de adidași care apar.

În acest artiol îți voi dezvălui care sunt top 5 perechi de adidasi de dama pentru vară. Și există o mulțime de sfaturi bune de stil, astfel încât să aveți o îmbrăcăminte în fiecare zi. Pe locuri, fiți gata, start!

Top 5 perechi de adidasi  de dama la moda in 2021

 

Care sunt cei mai frumosi adidasi de dama la moda?

 În aproape niciun alt domeniu al modei nu există atât de multe diversificări și lucruri noi de încercat ca la adidasi. Gama de stiluri și abundența selecției a modelelor face dificilă păstrarea unei imagini de ansamblu.

Top 5 perechi de adidasi  de dama la moda in 2021

 

1 Top-urile sunt tendința de mega adidași de dama în 2021

Pendulul de tendință se schimbă: în timp ce adidașii în versiunea de bascheti au fost populari în ultimii ani trecuți, opusul acestora este acum în creștere. Influențatorul de adidași, Willy, prezice că topurile vor experimenta un adevărat boom în acest an.

„Air Jordan 1.” Desigur, nu doar Nike sunt cele care stabilesc tendințele: Adidas, Rebook & Co lansează acum tot mai mulți adidași cu ax înalt până la gleznă. Blugii, care sunt ușor scurtați în combinație, vin în mod deosebit în propriile lor. Dar, de asemenea, în combinație cu o rochie largă de vară, puteți face o impresie bună în topurile înalte.

 2 Adidasii de dama cu talpi groase rămân la moda si in acest an

Nu sunt neaprat ceva nou, dar totuși o tendință masivă de adidași: pantofi groși în combinații de culori strălucitoare.

Indiferent cum îl numiți, astfel încât aspectul să arate cool și să nu fie trashy, cel mai bine este să folosiți pauze de stil vizate: De exemplu, combinația cu rochii sau fuste este super elegantă. Însă aspectul anilor 90 merge bine și cu blugii simpli. Efect secundar drăguț: Forma groasă nu face neapărat un picior subțire, dar face picioarele să pară mai lungi și mai subțiri în contrast.

 3 Adidașii albi simpli funcționează întotdeauna

Pariez că nu trebuie să cumperi adidasi noi pentru această tendință. Adidașii albi bine încercați sunt din nou foarte populari în această vară. Și cu siguranță mai ai câteva perechi de adidasi de dama în dulapul tau, nu?

 4 Adidași de dama futuristici

Desigur, există și știri reale. „În plus față de topurile clasice și adidașii albi, oamenii își doresc din ce în ce mai mult siluete complet noi, fără precedent”.

Cu „Yeezy Foam Runner”, Kanye West a dat startul viitoarei tendințe. Desigur, pantofii arată decupați - și, prin urmare, au fost inițial ridiculizați chiar de designerii modei.

Dar domnul West a arătat încă o dată un sentiment de tendințe, pantofii sunt acum cu adevărat decolați. Așadar, nu este de mirare că alte mărci urmează exemplul cu modele la fel de extraordinare. Cine știe, poate că acestia sunt de fapt adidașii viitorului …

 5 Adidașii de designer sunt noile must-have-uri

Timpul în care te-ai împodobit cu genti de la branduri de înaltă modă s-a încheiat. Noul simbol de stare este în mod clar adidașul de designer. De preferință, cu un logo izbitor. Desigur, adidasi de dama de lux au prețul lor. Deci, achiziția trebuie analizată cu atenție.

Concluzie- ce adidasi de dama sunt la moda in 2021?

 

În ultimii ani, piața a fost dominată de modelul „Triple S” de la Balanciaga. Pana acum! Dacă vrei să investești într-o pereche de adidasi de lux în 2021, designerii de adidași recomandă modelele de la Dior și Louis Vuitton. „Vor fi cu adevărat mari în 2021!”

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

3 Tipuri de adidasi de dama care se poarta in 2021

Tendintele pentru modele de adidasi de dama in 2021