Tendintele pentru modele de adidasi de dama in 2021

Tendintele pentru modele de adidasi de dama in 2021

Anul 2020 a fost un an interesant și divers pentru iubitoarele de adidasi de dama. Au existat o mulțime de versiuni retro bune, dar inovația a fost, de asemenea, un subiect fierbinte pentru multe mărci. 

Dar oare ce ne va aduce tendințele adidașilor din 2021? Ce modele sunt în prim-plan? Ne putem aștepta la diferite tendințe de adidași pentru femei? Ce tendințe vechi continuă și care noi? Ce ne așteaptă?

Va spun în avans: 2021 va fi din nou un an bun pentru fanii adidașilor - ești curioasa?

Tendintele pentru adidasi de dama

 

Adidasi de dama de alergare Milenari

Adidași de dama pentru alergare milenari sunt un model ce se se află în tendințe din 2017 și probabil vor continua să fie și în 2021. Modele din îmbrăcămintea tipică progresivă de la începutul anilor 2000 se bucură în prezent de o popularitate crescândă și sunt indispensabile în marile prezentări de modă și pe străzile lumii.  


Majoritatea mărcilor au trimis deja câteva modele promițătoare în cursă în ultimii ani. Nike, de exemplu, este un puternic reprezentat cu modele precum P-6000 și Zoom Vomero 5 SP, în timp ce ASICS este la început cu modele precum GEL-1090 sau GEL-Kayano 5 OG. 

Recent, însă, am fost deosebit impresionat de New Balance în acest segment. New Balance modelează în prezent acest sector cu modele precum 530 sau ML860 V2, iar în 2021 marca tradițională americană vine de după colț cu o revenire de top.


Din păcate, nu avem încă voie să anunțăm ce model este. Dar atât de multe se pot spune: fabricate în SUA și din materiale premium. În orice caz, fanii adidașilor tipici din anii 2000 pot aștepta cu nerăbdare anul viitor, există multe oferte de la diferite mărci.

Colaborări fashion de nivel înalt 

Colaborările au fost o tendință pe scena ce cuprinde adidasii de dama și nu numai de mulți ani și sunt foarte populare în rândul publicului larg. Acest tip de cooperare este despre unirea esenței a două mărci și crearea a ceva nou.  


În trecutul recent, colaborările dintre etichetele high-end și mărcile mari de adidași au cauzat, de asemenea, din ce în ce mai multă senzație. La site-ul nostru de adidasi, ne place în mod deosebit apariția acestui amestec neconvențional al ADN-ului a două mărci, care la prima vedere nu se potrivesc neapărat. 

Cooperările de acest fel aduc o gură de aer proaspăt pe scena adidașilor și cu siguranță vor face jocul și mai interesant în viitor. Cei doi mari jucători din piață Adidas și Nike merită menționați în mod special în ultima vreme. În timp ce adidas a lansat o ediție specială a clasicului adidas Superstar cu eticheta milaneză Prada, Nike a lansat un Air Jordan 1 în colaborare cu eticheta pariziană Dior.

Suntem siguri că aceasta nu va fi ultima colaborare de înaltă modă și suntem deja încântați să vedem ce ne așteaptă în acest segment în 2021.

Adidasi de dama pentru trasee

 Talpa lată cu profil distinctiv și partea superioară cu stratificare elaborată și materiale rezistente la intemperii sunt caracteristici cheie ale adidașilor de trasee. Siluetele funcționale, cu materialul superior adesea impermeabil, au cucerit deja străzile și pasarelele marilor metropole anul trecut. 


Și în acest an, modelele cu funcționalitate în aer liber vor juca din nou un rol. Nu numai că ne așteptăm la culorile cu tonuri tipice de pământ în aer liber, ci și la modelele colorate cu blocarea culorilor atrăgătoare. O tendință de adidași care va fi deosebit de populară pentru fanii adidașilor iubitori de natură în 2021.

adidasi in tendinte

 

Concluzie: Care sunt trendurile 2021 pentru cele care poarta adidasi de dama?

După ce anul trecut a fost un an extrem de fierbinte pentru comunitatea purtătorilor de adidasi de dama, 2021 nu este în niciun caz inferior. Marile mărci vor domina în mare măsură din nou în anul următor, dar mărcile oarecum mai mici au, de asemenea, o mulțime de mâneci. 


Subiectul sustenabilității va juca în special un rol din ce în ce mai important în acest an și suntem încântați să vedem cum această tendință va influența piața și comunitatea în viitor. Aici există un potențial foarte special de care pot profita în special mărcile mai inferioare din nișă.

Vezi ce adidasi de dama se poarta anul acesta!




 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

3 Tipuri de adidasi de dama care se poarta in 2021

Top 5 perechi de adidasi de dama la moda in 2021